maanantai 11. helmikuuta 2013

mitä hiustenväri kertoo sinusta?

Blondit ovat seksikkäitä, punapäät tulisia, brunetet kilttejä tyttöjä. Lähettävätkö hiusvärit tosiaan tällaisia viestejä?
 photo 1234_zps5c7ddfa5.jpg


 photo reddd_zps47f07839.jpg
PUNAINEN:

Vaikutelma: Punapäät kuvitellaan kipakoiksi, kantaaottaviksi ja vietteleviksi. Punahiuksiseksi värjätty nainen on rohkea, ylpeästi erilainen. Punainen on kuuma väri - siksi punapäät vaikuttavat kuumakalleilta, mutta seksikkäiltä sellaisilta. Toisaalta nainen luonnollisesti punaisissa voidaan nähdä melko tavallisena pisamineen, oransseine hiuksineen ja vaaleine ripsineen. Punapäät mielletään usein joko tyrmäävän upeiksi tai sitten epäviehättäviksi.

Pakko olla: Tulisella punapäällä pitää olla itseluottamusta. Vain kahdesta viiteen prosenttia väestöstä syntyy punapäisenä ja harvinaisuutensa vuoksi punainen on varsin silmiinpistävä väri. Kestätkö katseet?


 photo blondee_zps8317e014.jpg
BLONDI:

Vaikutelma: Blondit nähdään usein seksipommeina – ne joiden perään miehet ensimmäiseksi päänsä kääntävät. "Kultaiset" tytöt yleistetään onnenonkijoiksi ja hölmöiksi blondeiksi. Tämä voi olla myös harmillista, sillä blondeja ei aina oteta niin tosissaan. Toisaalta blondeilla saattaa helposti olla etua maineesta kovina bilettäjinä sekä flirttailijoina. Blondeiksi värjätyt hiukset eivät ole harvinaisuus ja mitä vaaleammat sitä siistimmät.

Pakko olla: Itseluottamusta. Blondin värin pitäminen on kuin pitäisi korkokenkiä: se on eräänlainen lausunto ja asenne. Katseet ajautuvat helpommin vaaleampiin sävyihin – blondina saat siis enemmän huomiota. Onko blondeilla siis hauskempaa siksi, että he herättävät enemmän huomiota?


 photo brunettee_zpsb2e3ae3d.jpg
BRUNETTE:
Vaikutelma: Brunetet nähdään vastuuntuntoisina, kiltteinä naapurintyttöinä. Ruskea väri hiuksissa mielletään usein luonnolliseksi, eikä brunette halua olla se erottuvin, vaan rauhallinen ja kunniakas. Brunetit ovat loppupeleissä myös eniten miesten mieleen ja heitä pidetään luotettavina.
Pakko olla: Elämää pidemmälle ajatteleva, joka haluaa että hänet nähdään kilttinä ja rauhallisena. Bruneteissa hiuksissa on oltava eri sävyjä. Yksivärisenä brunetti on yksinkertaisesti tylsä.

 photo blackkk_zps2e574fb9.jpg
MUSTA:
Vaikutelma: Eksoottinen, aistillinen, kova ja mysteerinen – mustatukkaiset tytöt ovat vahvoja ja itsenäisiä, heillä on omat mielipiteet ja he pärjäävät yksinkin.
Pakko olla: Hyvä iho. Mustat hiukset korostavat ihoasi ja tuovat kaikki pienet virheet esille, mieti siis kaksi kertaa ennekuin värjäät hiuksesi.

Ei kommentteja: